Gastbeoordelingen

Camping De Paal scoort gemiddeld een 9.0 uit 582 beoordelingen.
Ligging 9.0
Prijs / kwaliteit 8.6
Kindvriendelijk 9.6
Eetgelegenheden 8.5
Staat v/h sanitair 9.1
Zwembad 9.1
Hygiëne 9.2

De camping voor gezinnen met kinderen t/m 12 jaar.

Een hele mooie camping, voorzien van binnenbaden/ buitenbanen, kleine speeltuintjes op elk veld, grote speeltuin, kinderboerderij, goed animatieteam, leuk terras centraal gelegen, ...ect. De ideale top-camping voor gezinnen met kinderen t/m 12 jaar. De kinderen willen eigenlijk helemaal niet van de camping, omdat er zoveel te doen/te beleven is. Het is geen goedkope camping, maar zeker zijn geld waard. Als ouders heb je ook echt vakantie.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-12-2017

Fantastisch wat een topcamping!!

Wat een prachtige camping midden in de bossen, de paalbergen, het zwembad, restaurant, theater, animatieteam echt alles was top!! Centrum van bergeijk is op fietsafstand. Gelijk de zomervakantie erachteraan geboekt😊
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-10-2017

Voor herhaling vatbaar!!

Geweldig!! Alles is top hier. Personeel super vriendelijk! Locatie is geweldig! Hetzelfde geldt voor animatie, zwembad en plaatsen. Met als kers op de taart; de supercomfortplaatsen met eigen sanitair! Ei ij komen alleen nog maar hier terug 👊🏻
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-8-2017

Top camping !

Net terug van een vakantie op de paal en wat hebben onze kinderen genoten! Het animatieteam verdient echt een dikke 10! Elke keer gevarieerde activiteiten! Helemaal top! Verder hebben de kinderen heerlijk kunnen zwemmen in het zwembad en op de paalbergen zandkastelen kunnen bouwen Ook de sanitaire gebouwen zijn netjes bijgehouden! Kortom: top camping! Tot volgend jaar !
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2017

Camping de Paal - geweldig

Wij verbleven vanaf 18 augustus een week in een Paalcottage op camping de paal. De ligging op de camping was erg fijn, omdat het gewoon op een veldje stond en zo voelde het net als kamperen. Voor mijn 2 kinderen (3 en 4) was het een veilige accomodatie, overal is over nagedacht. Buiten op ons veldje was een speeltuintje, ideaal om toch een oogje in het zeil te kunnen houden terwijl de kinderen naar hartelust spelen. Ook de Biebelebontse Paalbergen viel erg in trek bij de kleintjes. Het is een hele grote zandspeelplaats voor kinderen. Daarnaast hebben we ook in het zwembad genoten, wat je ook wel een paradijs voor de kids kan noemen met waterspeeltuin en buiten water speelplaats. Omdat de kids erg klein waren hebben ze niet veel mee gedaan met het animatie programma maar elke avond wel naar de Viva komen kijken. Helemaal TOP! Ook nog een bezoekje gebracht aan het restaurant. Erg lekker eten, top service en helemaal niet duur! Wij komen zeker terug
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-8-2017

Het was geweldig!

Wat een super leuke camping is dit. Het animatieteam verdient ook een dikke tien. Een zeer gevarieerd, aantrekkelijk programma voor alle leeftijden. Dit alles werd begeleid met veel enthousiasme. Ook de dames bij de receptie en campingwinkel waren altijd vrolijk. Het zwembad is ontzettend leuk maar met warm weer erg druk en vol, maar wanneer het regent geldt dit eigenlijk ook. Alles op de camping goed onderhouden. Wij hadden een paalhuisie. Hier was aan alles gedacht. Goede douche, goede bedden, zonverduisterende gordijnen, gezellige verlichting. Eigenlijk was het helemaal top. Bij de snackbar was het topdruk, hier hebben we geen gebruik van kunnen maken. Het centrum van Bergeijk is ook gezellig.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-8-2017

Vakantie van mijn leven!

Dit jaar zijn wij voor het eerst naar Camping de Paal gegaan. We waren erg aan het twijfelen of we naar Frankrijk gingen of in Nederland bleven. Uiteindelijk hebben voor de camping gekozen. En we hebben een top tijd gehad! Wij hebben 2 weken de tijd van ons leven gehad!! Het zwembad was onwijs leuk. Roosje (4 jaar) heeft erg genoten van de waterspeeltuin. Het sanitair was erg schoon en hebben genoten van de leuke discodouche. Max (5 jaar) heeft het er nog steeds over. Max en Roosje zijn iedere dag naar de clowntjes geweest. Het was op het begin even afwachten hoe ze zouden reageren maar het recreatieteam heeft het goed opgepakt. Daarnaast is het recreatieteam erg professioneel en man man wat kunnen ze zingen! De vivaclowntjes waren geweldig en hebben erg gelachen om Joep Troep! Wij gaan zeker nog een keer terug naar deze TOP camping
Op vakantie geweest met jonge kinderen 26-8-2017

Prachtige camping

Prachtige ligging. Is echt een kindvriendelijke camping. Vanalles te doen
Op vakantie geweest met partner 26-8-2017

Schoonmaak paalcottage beneden peil

Mede door de vele positieve reacties op zoover hebben wij een vakantie op camping de paal geboekt. Helaas bleek bij aankomst (16 uur) de paalcottage nog niet vrijgegeven omdat de schoonmaak nog niet gereed was. Kort hierna kregen wij de sleutel. De eerste indruk van het niveau van schoonmaak van de accommodatie was bedroevend (je betaalt voor deze accommodatie ruim 1.200 per week): spinrag buitenzijde, spinrag binnenzijde op lamp, stiften van vorige bewoners onder bed, spinnen in kinderkamer en scheerverpakking op vloer in badkamer. Om de vakantie toch positief te starten zelf maar e.e.a. opgeruimd. De volgende dag wilden wij de vaat plaatsen in het afdruiprek, dit rek bleek vol pissebedden te zitten! Vervolgens naar de receptie gegaan om een klacht in te dienen over het niveau van schoonmaak. De reactie van de receptiemedewerkster was letterlijk als volgt: erg vervelend, wij zullen het externe schoonmaakbedrijf hiervan op de hoogte stellen. Hier moesten wij het dus mee doen...
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-8-2017

Prachtige kindercamping

Het animatie verdiend een dikke 10! Nooit eerder zulke goede musicals en theater gezien op een camping. Hoog niveau! Zwembad is voor jonge kinderen een paradijs. Voor grotere kinderen is het buitenzwembad geschikter. Er wordt heel veel georganiseerd. Ik vind het tot nu toe de mooiste camping die we gezien hebben( dit was nr 8). Jammer dat er geen dak op het theater zit dus bij regen moeten de musicals uitgesteld worden.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-8-2017

Iedereen moet naar camping de paal

Camping de paal onderscheidt zich in alle opzichten van andere campings. Neem nu bijvoorbeeld het musical song A long spektakel. Geen camping in Nederland zal dit weten te evenaren. De camping is schoon, groen en gezellig. Zeker een aanrader voor iedereen!
Op vakantie geweest met partner 18-8-2017

Geweldige camping

Geweldige camping voor kinderen en ook voor de ouders, een animatieteam van topkwaliteit en de kers op de taart de musical sing along met een vuurwerkshow die ons allemaal verbaasde, we komen zeker volgend jaar terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-8-2017

Geweldige kindercamping, maar onprettig publiek

De kinderen vinden de camping fantastisch, logisch! Want er is voor de kinderen superveel heerlijk zomervermaak. Vooral de zandverstuiving met leuke klim- en waterspeeltoestellen (Biebelebonse Paalbergen) en het leuke binnen- en buitenzwembad zijn een groot succes. Echter vind ik het publiek dat deze camping trekt nogal onbeschoft en luidruchtig. Zo vinden veel campinggasten het hier volkomen normaal om hard infantiele kindermuziek met dreunende beats uit boxen te laten knallen, ook 's avonds. Moet kennelijk kunnen, want het is kindermuziek? Zowel kinderen als volwassen komen loeihard met hun fietsen over de zandpaden gescheurd en dan moet je maar uit de weg springen, ook al loop je daar gewoon rustig met je zoontje van vijf. Ondanks de geweldige camping-supermarkt met verbluffend goed assortiment, het goede restaurant met veel lekkere gerechten en het vriendelijke, behulpzame personeel van de camping en animatieteam weet ik niet of ik hier nog een keer zal komen, puur door het ge
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-8-2017

Beste kinder camping die we ooit bezochten!

Als je camping de Paal opkomt rijden, voel je meteen een sfeer hangen van gezelligheid! Het animatie team is echt zo professioneel goed, ze kunnen echt alles! Ze zijn zelfs zo goed, dat ze soms net professionele acteurs lijken, ze zingen echt fantastisch in musicals. En ze zijn stuk voor stuk zo leuk met de kinderen bezig. De hele dag door zijn er activiteiten voor de kinderen in alle leeftijden. De camping is schoon en netjes, wij zaten in een Paalcasa heerlijk ruim en luxe ingericht. De grote speeltuin, het zwembad buiten en binnen, en de biebelebontse paalbergen zorgen er voor dat kinderen naar hartelust kunnen spelen en rAvotten. Toen we naar huis moesten, huilde onze zoon zelfs...hij wilde blijven! Tja...en voor ons ouders is dat bevestiging genoeg dat het een geweldige vakantie geweest is!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2017

Geweldig

Mooie en zuivere camping. Alleen vonden we dat het zwembadwater voor onze kleinste van 1 jaar aan de koudere kant, dat was dan ook het enigste minpuntje. Voor de rest was alles super. De wc's en douches werden super bijgehouden en zelfs de paden van de camping waren op en top zuiver. Volgend jaar gaan we zeker terug. Super vakantie gehad
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-8-2017

Wat een camping!

Ik hoorde van vrienden van het bestaan van de camping. Ik had zelf nog nooit van Bergeyk gehoord laat staan camping de Paal. Met misschien achteraf een wel heel groot vertrouwen in mijn vrienden besloot ik twee weken te boeken op de camping. Met twee kinderen, meisje van 8 en jongetje van 6. Maar gelijk bij aankomst verliefd op de prachtige en bosrijke camping.Voor de kinderen een gevarieerd animatie programme met daarbij twee keer per week een leuke musical en als klap op de vuurpijl elke avond Viva. De kinderen zijn er weg van en ze hebben gevraagd gelijk te boeken.... dus camping de Paal, tot volgend jaar! Daarbij worden de tiolettegebouwen goed schoongemaakt en is er op de camping een friettent (waar je voor de kinderen ook lekker ijs kan halen, altijd handig ;) en een restaurant, niet te duur maar wel goed eten! Wij hebben een ontzettend leuke tijd gehad waarbij wij zelfs als ouders soms even konden rusten (is ook wel fijn!) Camping de Paal, bedankt en tot volgend jaar!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-8-2017

Geluidsoverlast n weg

Ik sluit me aan bij alle reviews maar er is een ding waar niemand het over heeft en dat is de n weg die langs de camping loopt. Het is een drukke weg dag en nachts ook tijdens vakantieperiode. Wat heel veel geluidsoverlast geeft. Voor mij een reden om te kiezen voor een andere camping de volgende keer.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-8-2017

Super vakantie!

Wat een geweldige camping! We kunnen niks negatiefs verzinnen over camping de Paal. Het animatie team is in 1 woord geweldig! Het theater met de vivaclowntjes is voor de kinderen prachtig! De show met vuurwerk op de biebelebontse paalbergen was een feestje! Sanitair is schoon en de douches zijn lekker warm. De kinderen vonden het prachtig dat ze iedere avond in bad konden, die hebben we thuis niet. De prijs van de winkel en de snackbar is wel iets duurder, maar niet extreem. Wij hebben een geweldige vakantie gehad en komen zeker nog een keer terug.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-8-2017

Beste ervaring ooit!!

Het ligt super mooi in bosrijke omgeving. De prijs is was hoog, maar je krijgt er enorm veel voor terug. Het sanitair is een enorm schoon, we hadden een privé sanitair. Maar ook het toiletgebouw zelf zag er brand schoon en prima uit! Het eten is helemaal prima in verhouding met de prijs en enorm vriendelijk personeel. Camping de paal is een van de kindvriendelijkste camping's die wij als familie hebben mee gemaakt. Alles draait er voor de kids en natuurlijk is er ook genoeg voor de ouders. Het zwembad is top voor de kinderen. Maar even een plus punt voor de ondergrond van het buitenzwembad! Ook is de camping brandschoon en enorm hygiënisch. Het animatie team is wel het aller beste van camping de paal, de viva-clowntjes, de enorme keuze aan activiteiten voor onze kinderen en dan de show op de paalbergen.... Het is allemaal top daar in Bergeijk! Wij komen volgend jaar terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-8-2017

Fantastische vakantie

Beste camping waar ik ooit ben geweest! Zeker een aanrader!! Geweldig animatie team!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-8-2017

Geweldig!

2 superweken gehad! Animatie: erg leuk Voorstelling elke avond bijna: top de viva clowntjes Restaurant: goed, vriendelijk personeel en super z'on grote speeltuin ernaast! Biebelebontse bergen: mooie zandvlakte met superleuke speeltuin Camping: erg gezellig, veel plekken maar voelt niet zo. Kids: leuk tot 8 -9 jaar. Zwembad: perfect voor kids onder de 9, veilig!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-8-2017

Super gave camping met spetterend vuurwerk.

Dit jaar weer naar camping de paal geweest. het wordt elk jaar beter. ze hadden dit jaar weer een geweldige show op de biebelebontse paalbergen met een super vette vuurwerkshow. de rest hoef ik niet uit te leggen. het is er gewoon super gezellig, vriendelijk personeel, goed eten, erg schoon en een kei goed en gezellig animatie team.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 5-8-2017

Gezellige kindercamping

Een ideale camping om met kleine kinderen naar toe te gaan, voor kinderen met de leeftijd van 9 a 10 jaar is er weinig animatie. Maar het zwembad en de crosbaan maakt dit ruimschoots goed. Het is een rustige camping waar weinig overlast is. Campingplek met privé sanitair is echt een luxe die de moeite waard is om erbij te nemen. Ruime douche en toilet met vloerverwarming. Ideaal om natte kleding snel de laten droge bij regenachtig weer
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-8-2017

Geweldige Camping!

Voor Mensen met kinderen tot 10 jaar is dit de leukste Camping van Nederland! Wij hebben weer genoten dit jaar. Het was onze 2e x op camping de paal wij zijn al eens in 2015 geweest. Ik heb niks aan te merken op de Camping wij maar vooral onze kinderen hebben het weer heerlijk gehad ondanks het de 2e week niet echt lekker weer was. Animatie team is geweldig! Vooral de musicals zijn te gek!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 31-7-2017

Aanrader voor gezinnen met jonge kinderen

Gezinnen met kinderen < 12 jaar die houden van sport, spel en muziek beleven hier een heel fijne vakantie. Schone opgeruimde camping, vriendelijke medewerkers van schoonmaak tot animatie tot receptie en winkel.Camping heeft verschillende velden, plekken met veel en weinig beschutting. Het in de buurt gelegen dorp Bergeijk biedt enkele leuke winkels, supermarkten, terrassen en cafetaria's. Bergeijk ligt in de Brabantse kempen: bosrijk en rustig gebied. Vakantie kost altijd geld, maar dat wordt hier niet veroorzaakt door het vriendelijk geprijsde cafetaria. Campingwinkel is natuurlijk wat duurder dan gewone super, maar niet bijzonder. Bovendien liggen de gewone winkels op 5 minuten dus heeft de vakantieganger zelf de keuze. (o ja, wat een lekker en royale softijsjes hebben ze er!)
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-7-2017

Super Animatie Team!

Fantastische ligging en plek! Heel schoon en luxe en het animatieteam was echt energiek en supervriendelijk.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-7-2017

Geweldig!

Mooie ruime plaatsten met water en elektra, mooi en schoon sanitair (wordt meerdere malen per dag door een extern bedrijf gereinigd), supermarkt met 'normale' prijzen (dus geen reden om de supermarkten in de nabij gelegen dorpen te bezoeken), top zwembad en speeltuin, fantastisch animatieteam met voldoende activiteiten voor iedere leeftijd. Maar vooral: vriendelijk en enthousiast personeel!
Op vakantie geweest met partner 27-7-2017

Geweldige camping voor het hele gezin!

Alles is leuk! Ik heb geen opmerkingen over iets wat minder is.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-7-2017

Vreselijke armbandjes !

Fantastische camping die besloten heeft met armbandjes te gaan werken. Wat een verschrikking die dingen. Hiermee wil je toch niet rondlopen en al helemaal niet als je wat gaat doen buiten de camping. Voor mij een reden om deze camping niet meer te bezoeken.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-7-2017

Top camping

We staan nu op camping de paal,en vinden het super...nu alweer voor t 2e jaar!enige minpunt....de auto's rijden nog steeds veels te hard over de camping....
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-7-2017

Nooit meer

Mooi zwembad, mooie speelplaatsen en grote kampeerplekken. Redelijk schoon sanitair, goed restaurant met vriendelijk personeel. Animatie team was meer bezig met zichzelf en de telefoons tijdens de safari met vogelverschrikker en bovendien wist de vogelverschrikker niet wat de bedoeling was van de activiteit. Op een enkeling na missen ze het enthousiasme. Jammer dat er met slecht weer geen binnenactiviteiten zijn. Ook het Paaltheater is niet overdekt. Voor kinderen jonger dan 5 zijn er weinig tot geen activiteiten.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-7-2017

Prettige zeer complete camping veel groen

Het zwembad zeer prettig alleen binnen erg warm. Bij het zwembad wordt af en toe gerookt terwijl dit toch echt niet mag. Ik mis wel een aantal parasollen ivm schaduw bij het zwembad. Op verzoek met mooi weer is het zwembad langer open gebeleven helemaal top. bij het terras en restaurant een mindere ervaring gehad maar uitstekend hersteld. Nette prijzen, goed verzorgde en smakelijke gerechten met vriendelijke bediening. Fijn om te zien dat het personeel correct wordt aangestuurd wanneer daarvoor tijd is, je merkt dan direkt dat de service beter is, ga zo door.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-6-2017

Camping de paal !!! Aanrader!!!

Camping de paal is geweldig!! Top animatieteam!!! Heel veel speelgelegenheden, geweldig zwembad!! Altijd wat te doen!! Schoon!! Gewoon top!! Behulpzaam en lief 😘😘
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-6-2017

Geweldige camping voor jong en oud

wij stonden hier samen met gezin van onze zoon. Plaatsen ruim, grasveld goed onderhouden. Voor de kinderen (9 en 11 jaar)wordt door de camping zeer veel georganiseerd.
Op vakantie geweest met partner 10-6-2017

Helemaal geweldig

Wat hebben wij een fantastisch hemelvaart weekend gehad! Van onze buren hebben wij vorig jaar te horen gekregen dat camping de paal een echte aanrader was en die woorden hebben ze zeker waar gemaakt. Op onze 1e avond na het opzetten van de vouwwagen zijn we in het restaurant gaan eten. De bediening was vriendelijk en ondanks de drukte duurde het niet te lang, het eten (vooral de paalburger) was erg lekker. De volgende dag was er van alles te doen voor de kinderen, qua keuze ook niet te klagen want voor alle leeftijdsgroepen was er wel wat te doen voor de kinderen. De spellen dag op vrijdag was erg goed geregeld en mn kids waren helemaal blij met al het water dat aanwezig was. Wij willen graag een heel groot compliment geven aan het animatie team dat in deze hitte ontzettend veel energie heeft gestoken in de kids, jullie hebben ervoor gezorgd dat we volgend jaar zeker terugkomen! Een echte aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-5-2017

Alleen maar genieten

Wij hebben niks anders gedaan dan genieten tijdens ons verblijf met hemelvaart. Prachtig weer gehad en genoeg leuke wateractiviteiten voor de kids om lekker af te koelen. Wij komen zeker nog een keer terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-5-2017

Geweldige camping samen met onze (klein)kinderen

+ Prima accomodatie met: grote kampeerplaats met voldoende zon/schaduw Binnen- en buitenzwembaden met vele waterspeeltoestellen en glijbanen. Beibelebontsepaalbergen met allerlei (water)speeltoestellen. Moderne toiletgebouwen en groot theater. Groot terras met uitzicht op speeltuin. Restaurant met snelle bediening en voldoende keuze voor jong en oud, waar kinderen niet lang hoeven te wachten. Winkel met alle benodigde artikelen en verse brood(jes) - Muziek in toiletgebouw mag wat zachter.
Op vakantie geweest met partner 25-5-2017

Geweldige kindercamping!

Ons verblijf in een Paalhuissie op camping De Paal was geweldig. De hele camping is ingericht op jonge kinderen en daardoor genoten wij ook. Het Paalhuissie was in zeer goede staat en praktisch ingericht. Schoon sanitair erbij en we kwamen er niks tekort. Gelegen aan de grote zandvlakte hoefden we 's morgens de deur alleen maar open te zetten en konden de kleine kinderen zelf en veilig naar buiten. De overige faciliteiten waren op loopafstand en het zwembad met waterspeeltuin verdient een extra pluim. In 1 woord een geweldige vakantie gehad.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-5-2017

Paalhuissie echt 1 groot kinderfeest op de camping

De kinderen vermaken zich echt de hele dag.. te weinig tijd op een dag omdat er zoveel leuks te doen is. Paalhuissie is echt heel leuk maar we zijn ook op de camping geweest en die is ook netjes en perfect. De badkamers zijn erg leuk. Vooral ook praktisch kids in bad en tegelijk kon ik zelf even douchen. De viva clowntjes zijn de kers op de taart voor de kinderen geweldig
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-5-2017

Super!

Ik ben afgelopen mei vakantie op de camping geweest en wow wat een mooie camping! We zaten dicht bij het sanitair gebouw die nieuw was er zit ook een hokje met bad en douche bij elkaar wat fijn is voor de kids konden zij lekker badderen en ik douchen. Ook vonden ze de viva clowntjes en de musical Robin Hood erg leuk. Helemaal toppie want de kids hebben zich erg vermaakt met alle activiteiten!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-5-2017

Zoals altijd; perfect!

Het is een camping voor mensen met kinderen tot 12 jaar. Ze kunnen heerlijk rondstruinen, zwemmen, naar de animatie. Er is altijd wat te doen. Ik kom er al 46 jaar en het is echt een fantastische camping.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-5-2017

Fantastich voor jonge gezinnen

Een geweldige camping voor jonge gezinnen! Wij zijn hier tijdens de meivakantie geweest met 3 kinderen van 2, 5 en 6 jaar. Ik was nog niet eerder op een grote familiecamping geweest, dus was beetje bang voor de drukte maar het is 100% meegevallen. Pluspunten: - prachtig binnenzwembad met waterspeeltuin; volop speelelementen voor kleine kinderen (tot circa 10 jaar); niet groot maar daardoor wel overzichtelijk; ik kon er alleen met 3 kids gaan zwemmen terwijl ze nog geen zwemdiploma hebben. Meeste baden zijn niet dieper dan 65 cm. Er was maar 1 bad waar mijn kinderen niet konden staan. Buitenzwembad helaas niet kunnen proberen vanwege het slechte weer. - Biebelebontse Paalbergen zijn fantastisch!! spelen met water en zand verveelde nooit! Nog groter dan ik had verwacht dus genoeg ruimte voor de vele campinggasten. Door de ruime opzet en heuvels merk je niet dat het druk is en hangt er een ontspannen sfeertje. - fietscrossbaantjes erg leuk voor de kids; er is een eenvoudige baan voor de k
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-5-2017

Fantastische plek voor jong en oud

Hartstikke leuke camping, wij zijn een week geweest naar camping de paal. Mijn kinderen vonden het echt helemaal geweldig. De kinderen willen nu alweer terug. Wij zouden in de zomervakantie naar het buitenland gaan. Maar dat wordt nu 3 weken Camping de Paal. Het recreatie team is echt heel erg leuk voor de kinderen! Wij gaan zeker terug!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2017

Heerlijk genoten

Ondanks het vieze weer en de kou hebben wij het reuze naar ons zin gehad. Zo hebben we bijvoorbeeld samen met onze kinderen van 7 en 9 jaar oud heerlijk genoten van de musical Wickie de Viking. De animatie was reuze enthousiast en de actiiteiten waren uitgebreid. Voor iedere leeftijd was er wel wat te doen. Zelfs toen het met bakken naar beneden kwam had het animatie team een spellenmiddag georganiseerd in de tennishallen. Er waren springkussens, ranja en nog veel meer. Mijn kinderen waren helemaal weg van de viva clowntjes, maar ik kan niet ontkennen dat mijn vrouw en ik er niet om konden lachen ;) Het was een fijne vakantie.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2017

Betoverend

Samen met mijn 3 kinderen van 6, 8 en 9 jaar weer een heerlijk midweekje op camping de Paal gehad. Er was zoals ieder jaar weer een ruim aanbod aan activiteiten voor kinderen. Ook is mij verteld door het personeel dat er een nieuwe escape room is gemaakt voor de ouders. Helaas kon ik hier niet aan deelnemen, maar ik heb er veel positieve verhalen over gehoord. Mijn kinderen hebben het weer reuze naar hun zin gehad met de vele activiteiten, de musical Robin Hood en natuurlijk de leukste viva clowntjes van Nederland. Wij vonden het weer fantastisch! Tot volgend jaar.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2017

Geweldig animatieteam!

Het animatie team op camping de paal, is zeer zekers de uitschieter tegen over alle andere recreatie teams in Nederland. Het zwembad prachtig + kindvriendelijk. Restaurant is lekker, niet prijzig en super personeel. Maar het aller leukste was de grote zandbak op de camping, hier hebben mijn dochters zich zelf hele dagen vermaakt. Als ze niet bij de activiteiten waren van het animatie team. Kortom : Fantastisch! Wij komen vaker terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2017

Geweldige camping!

Dit jaar voor de derde keer keer op Camping de Paal. Samen met mijn vrouw en 2 kinderen genoten van een topvakantie! Camping ziet er goed uit en het restaurant was top. Zwembad was ook lekker met het warme weer en goed verzorgd. Het animatieteam is toch het hoogtepunt van de camping. Elke dag staan ze er weer en ze verzorgen hele leuke activiteiten waar mijn kinderen telkers weer van genoten. Kortom; topcamping!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2017

Mooie camping in de natuur geschikt voor kinderen

Mooi gelegen en veel animatie en zeer geschikt voor mensen met kinderen. Ondanks dat de camping rond de 1000 plaatsen heeft voelt de camping niet te groot aan. Sanitair is schoon en ruim. Voor sommige plaatsen wel wat verder lopen. De camping valt in de duurdere categorie maar biedt dan ook veel. Helaas is de wifi ondanks de kosten (100 euro voor 2 volwassenen en 1 kind voor twee nachten) niet gratis. Kinderen hebben de beschikking over veel speelgelegenheden en een idioot grote zandbak (stuifduin).
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-5-2017

Geweldig voor jonge kinderen

Week verblijf in paal huisie! Kei gezellig! Je kijkt uit over de zandbergen waar de kinderen water kunnen spelen! Met stromend water! Leuk binnen zwembad.lekker warm voor de kleintjes en kei leuk voor kinderen met waterspeel tuin met de gekste water sproeiers en water glijbaan! Buiten veel te doen met annimatie team! Leuke jonge mensen. Elke dag knutsel morgen. We komen volgend jaar terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-4-2017

Prachtige camping voor de kids

Zeer mooi onderhouden camping. Personeel is steeds in de weer om er een goede en propere camping van te maken. Zeer veel speelgelegenheden voor de kinderen, verschillende bmx parcours, prachtig zwembad en zo kunnen we blijven doorgaan. Kortom aanrader voor families met jonge gezinnen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-4-2017